Drugostupanjsko povjerenstvo

Upute za Drugostupanjsko zdravstveno povjerenstvo za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti vozača i kandidata za vozače i Drugostupanjsko zdravstveno povjerenstvo za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti za držanje i nošenje oružja.

Osoba koja nije zadovoljna ocjenom zdravstvene sposobnosti može u roku 15 dana od primitka Uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti podnijeti zahtjev (u pisanom obliku – poštom/faksom/mailom) za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti Drugostupanjskom zdravstvenom povjerenstvu za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti vozača i kandidata za vozače, odnosno Drugostupanjskom zdravstvenom povjerenstvu za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti za držanje i nošenje oružja.

Na zahtjevu treba napisati osobne podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, kontakt telefon/mobitel), ukratko razlog žalbe ili zamolbe, datum i potpis.

Zahtjev možete poslati poštom na adresu Dom zdravlja MUP-a RH, Šarengradska 3, 10 000 Zagreb (nasloviti na Drugostupanjsko zdravstveno povjerenstvo), faksom na broj 01 48 01 470 ili putem e-maila na [email protected]

Visina naknade za zdravstveni pregled pred Drugostupanjskim zdravstvenim povjerenstvom je 124.43 EUR (99,54 EUR + PDV).  Naknadu za zdravstveni pregled utvrdilo je Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske.

Nakon što pošaljete zahtjev i uplatite naknadu za zdravstveni pregled biti ćete pismeno obaviješteni o datumu pregleda. Pregledi se održavaju u jedan do tri termina mjesečno, ovisno o broju predanih zahtjeva te uplaćenih naknada.

Vaš eventualni nedolazak na zdravstveni pregled možete potvrditi ili opravdati na broj telefona 01 48 01 409 kod gđe. Renate Krajnović (viši stručni referent), poslati na broj telefaksa 01 48 01 470 ili na sljedeću e-mail adresu [email protected]

Za sve ostale upite u vezi zahtjeva ili žalbe na Drugostupanjskom zdravstvenom povjerenstvu za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti vozača i kandidata za vozače ili Drugostupanjskom zdravstvenom povjerenstvu za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti za držanje i nošenje oružja možete se obratiti na telefon 01 48 01 409 isključivo srijedom ili petkom od 11 do 15 sati (gđa. Renata Krajnović – viši stručni referent) ili na sljedeću e-mail adresu [email protected]

Skip to content

Za pretragu objava i dokumenata unesite tekst u polje i pritisnite ENTER

Za pretragu liječnika kliknite ovdje