Patronažna zdravstvena zaštita

Osnovno djelovanje patronažne sestre je preventivni rad, zdravstveni odgoj i obrazovanje s ciljem unapređenja zdravlja i prevencije bolesti.

Pružanje patronažne skrbi usmjerene je uz rad s novorođenčetom, dojenčetom, trudnicama i babinjačama, starijim i nemoćnim osobama, korisnicima zdravstvene njege u kući i palijativne bolesnike.

Planiranje kućnih posjeta obavlja se u dogovoru sa timovima primarne zdravstvene zaštite, članovima obitelji i skrbnicima kao i drugim stručnim suradnicima.

Savjetovalište za kronične bolesnike gdje se može izmjeriti krvni tlak i razina šećera u krvi obavlja se u Domu zdravlja od ponedjeljka do petka od 07.30 do 8 sati.

Savjetovalište za trudnice i kućne posjete babinjačama i novorođenčetu obavlja se na poziv telefonom 01 /4801 472 ili mobitel 092 / 1117792

  • Radno vrijeme: 7.30 -15.30 sati
  • Kućne posjete: 09 -14 sati

Nevia Župan, bacc. med. techn.

Važna obavijest u vezi COVID-19
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore Doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!

MOLIMO DA NE ULAZITE U PROSTORE Doma zdravlja ako:
- imate povišenu temperaturu, kratak dah i kašljete
- nedavno ste bili u bliskom kontaktu s oboljelim od koronavirusa
- nedavno ste doputovali iz inozemstva


Sukladno Odlukama Nacionalnog civilnog stožera, Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, danom 04.05.2020., počinje s redovnim radom, ali uz prilagođene uvjete rada.
Pregledi će se obavljati isključivo za prethodno naručene pacijente.
Molimo pacijente da prilikom dolaska u Dom zdravlja obavezno koriste masku i jednokratne rukavice. Pacijenti se naručuju isključivo telefonskim putem ili e-mailom.

Molimo da poštujete sve navedene upute kako bi zaštitili sebe i zdravlje svojih bližnjih.
Hvala na razumijevanju!
Više informacija
close
Skip to content

Za pretragu objava i dokumenata unesite tekst u polje i pritisnite ENTER

Za pretragu liječnika kliknite ovdje