Zaštita osobnih podataka (GDPR)

Od 25. svibnja 2018. godine u Republici Hrvatskoj je u primjeni Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679 (u daljnjem tekstu: Uredba) koja predstavlja bitan napredak u području zaštite osobnih podataka.
Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova RH, Zagreb, Šarengradska 3, OIB: 10561585601 sustavno promiče svijest o važnosti zaštite osobnih podataka kod naših zaposlenika i ugovornih partnera te težimo transparentnom i poštenom odnosu s pacijentima i korisnicima usluga te drugim ispitanicima.
Informacije vezane za provedbu Uredbe i obrasci Zahtjeva za zaštitu osobnih podataka dostupni su na internetskoj stranici www.dzmup.hr te u Ravnateljstvu Doma zdravlja MUP-a RH te su svi korisnici zdravstvenih usluga pozvani da se dodatno informiraju o svojim pravima, kao i načinu na koji Dom zdravlja MUP-a RH zaštitu privatnosti uvodi u poslovanje.
Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka vaš upit/zahtjev biti će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.

Kontakt osoba za zaštitu osobnih podataka dostupna je preko e-pošte: sluzbenik.za.zop@dzmup.hr i na broj telefona 01/4801 463.

Politika zaštite osobnih podataka

Prikupljanje osobnih podataka kod zapošljavanja

Izvjesce o imenovanju sluzbenika za zastitu podataka – predlozak obrasca

Pravilnik o sigurnosti informacija i postupanje sa osobnim podacima

Z1_Zahtjev za pristup osobnim podacima

Z2_Zahtjev za ispravak ili dopunu osobnih podataka

Z3_Zahtjev za brisanje osobnih podataka

Z4_Zahtjev za ograničenje obrade osobnih podataka

Z5_Zahtjev za prenosivost osobnih podataka

Z6_prigovor na obradu osobnih podataka

Važna obavijest u vezi COVID-19
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore Doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!

MOLIMO DA NE ULAZITE U PROSTORE Doma zdravlja ako:
- imate povišenu temperaturu, kratak dah i kašljete
- nedavno ste bili u bliskom kontaktu s oboljelim od koronavirusa
- nedavno ste doputovali iz inozemstva


Sukladno Odlukama Nacionalnog civilnog stožera, Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, danom 04.05.2020., počinje s redovnim radom, ali uz prilagođene uvjete rada.
Pregledi će se obavljati isključivo za prethodno naručene pacijente.
Molimo pacijente da prilikom dolaska u Dom zdravlja obavezno koriste masku i jednokratne rukavice. Pacijenti se naručuju isključivo telefonskim putem ili e-mailom.

Molimo da poštujete sve navedene upute kako bi zaštitili sebe i zdravlje svojih bližnjih.
Hvala na razumijevanju!
Više informacija
close
Skip to content

Za pretragu objava i dokumenata unesite tekst u polje i pritisnite ENTER

Za pretragu liječnika kliknite ovdje