13. ožujka 2020. donesena je Odluka o proglašenju epidemije bolesti COVID-19 na području čitave Republike Hrvatske.

Radi suzbijanja epidemije podignute su protuepidemijske mjere. U skladu s time reorganiziralo se pružanje zdravstvene skrbi s ciljem smanjenja broja dolazaka stranaka u prostore doma zdravlja.

S obzirom da trenutno protuepidemijske mjere nisu umanjene u toj mjeri da je slobodno kretanje između županija javnim prijevozom, zdravstveni pregledi na Drugostupanjskom zdravstvenom povjerenstvu za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti vozača i kandidata za vozače i Drugostupanjskoj zdravstvenoj komisiji za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti za držanje i nošenje oružja se do daljnjega neće održavati.

Sve izmjene, za koje se nadamo da će čim prije uslijediti, ovise o naputcima koje dobivamo od nadležnih institucija i daljnjem razvoju okolnosti.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

Važna obavijest u vezi COVID-19
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore Doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!

MOLIMO DA NE ULAZITE U PROSTORE Doma zdravlja ako:
- imate povišenu temperaturu, kratak dah i kašljete
- nedavno ste bili u bliskom kontaktu s oboljelim od koronavirusa
- nedavno ste doputovali iz inozemstva


Sukladno Odlukama Nacionalnog civilnog stožera, Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, danom 04.05.2020., počinje s redovnim radom, ali uz prilagođene uvjete rada.
Pregledi će se obavljati isključivo za prethodno naručene pacijente.
Molimo pacijente da prilikom dolaska u Dom zdravlja obavezno koriste masku i jednokratne rukavice. Pacijenti se naručuju isključivo telefonskim putem ili e-mailom.

Molimo da poštujete sve navedene upute kako bi zaštitili sebe i zdravlje svojih bližnjih.
Hvala na razumijevanju!
Više informacija
close
Skip to content

Za pretragu objava i dokumenata unesite tekst u polje i pritisnite ENTER

Za pretragu liječnika kliknite ovdje