Sistematski pregledi – novo

Sistematski pregledi mogu se učiniti i uz personalizirani pristup dijagnostici i liječenju, uz mogućnost planiranja i kreiranja individualnog sistematskog pregleda, uz osobni pristup i savjetovanje.

Priprema za sistematske preglede – dan prije pregleda za ručak treba jesti laganiju hranu, uzimati dosta tekućine (ne piti gazirana pića i alkohol). Za večeru pojesti žgance kuhane u vodi, uzimati tekućine, najbolje vodu.

Na dan pregleda molimo doći natašte (redovita terapija se može uzeti, uz malo vode). Ako je termin pregleda planiran za kasnije, može se uzeti laganiji obrok, najkasnije 4 sata prije planiranog pregleda.

Važna obavijest u vezi COVID-19
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!

MOLIMO DA NE ULAZITE U PROSTORE Doma zdravlja ako:
- imate povišenu temperaturu, kratak dah i kašljete
- nedavno ste bili u bliskom kontaktu s oboljelim od koronavirusa
- nedavno ste doputovali iz inozemstva


Javite se u dežurnu ambulantu za COVID-19!

Nastavno na razvoj epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj vezano za koronavirus nužno je potrebno reducirati rad u našim ambulantama, stoga do daljnjega molimo pacijente da na preglede dolaze samo u hitnim indikacijama, odnosno da se telefonski jave u nadležne ambulante kako bi se poduzele sve mjere sprječavanja eventualnog širenja bolesti.

Molimo da poštujete sve navedene upute kako bi zaštitili sebe i zdravlje svojih bližnjih.
Hvala na razumijevanju!
Više informacija
close

Za pretragu objava i dokumenata unesite tekst u polje i pritisnite ENTER

Za pretragu liječnika kliknite ovdje