Najnovije informacije o koronavirusu možete pratiti na stranicama Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te na stranici https://www.koronavirus.hr/

Informacije na navedenim stranicama sadržavaju aktualne podatke o broju oboljelih i savjete vezane uz sigurnost i zaštitu stanovništva.

Upute za građane

 • Svi građani koji imaju simptome prehlade, a nisu bili u područjima koja su u većoj mjeri zahvaćena novim koronavirusom unazad 14 dana ne trebaju se javljati liječnicima-epidemiolozima, već mogu kontaktirati svog liječnika obiteljske medicine telefonom.
 • Osobe koje su unazad 14 dana boravile u područjima koja su u većoj mjeri zahvaćena novim koronavirusom, a ne kašlju, nemaju povišenu temperaturu ili druge znakove prehlade, moraju se javiti nadležnom liječniku.
 • Osobe koje su boravile unutar 14 dana u područjima koja su u većoj mjeri zahvaćena novim koronavirusom, a koje kašlju i imaju povišenu temperaturu i druge znakove prehlade, imaju obvezu javiti se telefonom svom nadležnom liječniku obiteljske medicine radi daljnjih uputa ili se javiti u jednu od izdvojenih 24- satnih ordinacija (prethodno se javiti telefonom).Dom zdravlja Zagreb – Zapad:
  Prilaz baruna Filipovića 11 tel. 091 3876 591
  Park stara Trešnjevka 3 tel. 091 3876 000Dom zdravlja Zagreb – Centar:
  Avenija. Većeslava Holjevca 22, tel. 01 6598 464
  Laginjina 16, tel. 01 4604 199Dom zdravlja Zagreb – Istok:
  Grižanska 4, tel. 01 296 04 18
  Hirčeva 1, tel. 01 272 06 30 

Važna obavijest u vezi COVID-19
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore Doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!

MOLIMO DA NE ULAZITE U PROSTORE Doma zdravlja ako:
- imate povišenu temperaturu, kratak dah i kašljete
- nedavno ste bili u bliskom kontaktu s oboljelim od koronavirusa
Sukladno Odlukama Nacionalnog civilnog stožera, Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, danom 04.05.2020., počinje s redovnim radom, ali uz prilagođene uvjete rada.
Pregledi će se obavljati isključivo za prethodno naručene pacijente.
Molimo pacijente da prilikom dolaska u Dom zdravlja obavezno koriste masku. Pacijenti se naručuju isključivo telefonskim putem ili e-mailom.

Molimo da poštujete sve navedene upute kako bi zaštitili sebe i zdravlje svojih bližnjih.
Hvala na razumijevanju!
Više informacija
close
Skip to content

Za pretragu objava i dokumenata unesite tekst u polje i pritisnite ENTER

Za pretragu liječnika kliknite ovdje